U bent hier Home Webontwikkeling Websites Audits

Pijnpunt identificatie en optimalisatie

Website audits die spreken...
Analyse voor optimalisatie!

Een website audit of website review identificeert gebieden op de webpagina's waar er verbeteringen kunnen doorgevoerd worden. Deze analyse geeft een volledig inzicht in belangrijke punten naar technische optimalisaties, gebruiksvriendelijkheid verbeteringen, efficiëntie en conversie verhoging.

Zulke audits zijn ideale hulpmiddelen om uw zakelijke doelstellingen nog beter te koppelen aan uw website of webwinkel.Blootleggen van pijnpunten

Een doeltreffende website moet voldoen aan enkele belangrijke... Niet enkel het ontwerp is doorslaggevend, zo moet er tegelijkertijd voldaan worden aan de toegangkelijkheid, gebruiksvriendelijkheid en moet de website vooral overtuigend zijn.

Via doorgronde audit methodes leggen wij de pijnpunten bloot en vertellen wij je exact wat en waar bijgestuurd moet worden.

Verhoog conversies

Website audits stellen u in staat uw website steeds te gaan herevalueren op het gebied van doeltreffendheid en conversies. Als gevolg hiervan zult u in staat zijn niet eerder opgemerkte pijnpunten om te zetten naar daadwerkelijke leads.

Deze kritische analyse geeft nieuwe opportuniteiten om tekortkomingen te gaan omvormen naar nieuwe inkomende leads.Contacteer ons Bekijk enkele referenties


Laat nu uw website doorlichten, en bereik hogere conversie! Contacteer ons


We are social: