MAANDMENU

Aperitiefhapje

Gegrilde grietfilet, krokante groenten, sabayon van Hoegaarden

Consommé van fazant met kruidenflensjes

Hazenrug of hertenfilet “Grand-Veneur” met wintergroenten

Mousse van bittere chocolade, vanilleijs en Den Ouden Advokaat

65 €

Afhaalgerechten voor Kerst- en eindejaar

 24 en 25/12  –  31/12/2022

Menu

Kabeljauwhaasje met kastanjechampignons en prei in een champagnesausje

Of

Scampi’s met een pittig tomatensausje en fijne groenten

∼∼∼

Hertekalffilet “Grand-Veneur” (+ 8 €)

Of

 Melkvarkentje met portosaus en groentenmengeling

Of

Gegrilde zeetong, savooikool, breydelspek, mosterdsaus (+ 8 €)

∼∼∼

Mascarponécrème met verse vruchten en aardbeiencoulis

Of

Chocolademousse met Den Ouden Advokaat

Of

Rijstpap

52 €

Soepen

  • Soepje van honingpompoen 8 €/l
  • Broccolisoep 8 €/l

Voorgerechten

  • Rundscarpaccio met parmezaan, rucola en pijnboompitten  18 €
  • Gegrilde grietfilet met gesmolten witloof en mosterdsaus  21 €
  • Scampi’s met kerry  (7 stuks)  19 €

Hoofdgerechten

  • Zeetong op Normandische wijze (500 gr.)  42 €
  • Parelhoenfilet met witte druiven en knolselderpuree  32 €

Bij alle hoofdgerechten zijn aardappelbereidingen inbegrepen.

Alle gerechten uit het menu kunnen afzonderlijk besteld worden.

De gerechten uit het menu kunnen naar keuze worden aangepast.

Contact :

Tel : 03/789 07 94

Email : peggy.masyn@skynet.be

Bestel tijdig !!






Wegens de aankomende eindejaarsdrukte en de sluiting van het restaurant werken we deze laatste maand bij voorkeur enkel met ons vast menu. Er kan nog uit een beperkt à-la-carte menu gekozen worden, maar graag op voorhand bespreken bij de reservatie.

Bedankt voor uw begrip.

Gerechten uit het menu kunnen à-la-carte besteld worden

Beste klanten,

31 jaar geleden werd Restaurant Reintje geboren.

Dat het zo’n succes zou worden, hadden we nooit durven hopen of dromen.

We begonnen aan een avontuur waar we het begin, maar niet het einde van kenden. Tot nu.

31 jaar, 2 kinderen, een kleindochter, een toekomstig kleinkind en veel levenservaring later, is het tijd om aan onze tweede jeugd te beginnen en gaan we met pensioen.

Wij willen jullie daarom bedanken :

Bedankt voor julie trouwe bezoekjes aan ons restaurant

Bedankt voor de vele feestjes die we voor jullie mochten organiseren

Bedankt dat we jullie tijdens de feestdagen mochten verwennen met onze traiteur-service

Bedankt voor de leuke babbels

Bedankt voor de leuke anekdotes en verhalen om nooit meer te vergeten.

Wij hopen van harte dat we jullie nog eens terugzien en wensen jullie het allerbeste toe.

Ons restaurant zal nog open zijn tot en met zondag 18 december 2022. Wij voorzien jullie graag nog van traiteur voor de feestdagen en dit op 24,25 en 31 december 2022.

U zal hiervoor binnenkort ons menu ontvangen.

Vele groeten.

Luc & Peggy

Polfliet-Masyn