VAKANTIE : 2/1 t/m 9/1/2020

APERITIEFHAPJE

ZEETONGROLLETJES OP OOSTENDSE WIJZE

SOEPJE VAN VERGETEN GROENTEN

GEBAKKEN STAARTVIS, BROCOLLIPUREE, PITTIG TOMATENSAUSJE

OF

EVERFILET, WILDSAUS EN WINTERGROENTEN

WARME APPELTAART MET SPECULOOSIJS

47 euro

KERSTMENU

Hapjes

Gerookte eendenfilet, ganzenleverterrine, knolselder en vijgenconfit

Heldere wildbouillon met chi-také

Zeetongrolletjes, paprikasaus en groene kool

Champagnesorbet

Lamskroontje met groentenboeket en gratin

Kerstdessert

72 euro

24 december aanvang : 19.00 u

25 december :

enkel ‘s middags geopend, gewone menu’s verkrijgbaar

Kerstmenu enkel op reservatie

HAZENRUG IN ROOMSAUS MET WINTERGROENTEN

37 euro

HERTENKALFFILET “GRAND-VENEUR”

38 euro

GEBAKKEN ZEETONG (500 gr.)

dagprijs

AFHAALGERECHTEN VOOR KERST EN EINDEJAAR

Menu 1

Kabeljauwhaasje, winterprei en champagnesaus

Soepje van honingpompoen

Parelhoenfilet met portosaus en groentenmengeling

43 euro

Menu 2

Grietfilet met savooikool, Breydelspek en mosterdsaus

Soepje van vergeten groenten

Hertekalfbiefstukje “Grand-Veneur”

47 euro

VOORGERECHTEN

Terrine van gerookte zalm en zeetong met een dillesausje     19 euro

Scampi’s in kreeftensaus met kastanjechampignons     18 euro

HOOFDGERECHTEN

Kreeftenbereidingen naar keuze   (dagprijs)

Zeetong op Oostendse wijze  36 euro

Hertekalffilet “Grand-Veneur” (250 gr. p.p)   36 euro

Bij de menu’s is brood inbegrepen.

Bij alle hoofdgerechten zijn aardappelbereidingen inbegrepen.

Alle gerechten uit de menu’s kunnen afzonderlijk besteld worden.

De gerechten in de menu’s kunnen naar keuze worden aangepast.

Bestel tijdig !