U bent hier Home Portfolio Decathlon Great Escape

Decathlon Great Escape
project informatie

Webdelight ontwikkelde als trouwe sponsor / partner een passende website voor de eerste editie van 'The Decathlon Great Escape'. Een hindernisloop in Gent waarbij de volledige winst wordt geschonken aan het Kinderknakerfonds.

Via een CMS (Content Management Systeem) kan de organisatie aanpassingen aan de website zelf doorvoeren, alsook partners en sponsors on the fly gaan beheren.

Via de Google Analytics integratie kunnen er real-time analyses gemaakt worden van de bezoekers, en bijgestuurd worden waar nodig.

Bezoek project

Webdelight, full service internetbureau...


WEBDELIGHT is een creatief full-service internetbureau, gevestigd in het Waasland. Wij vertalen de noden van bedrijven en organisaties naar digitale oplossingen met absolute perfectie!

Onze diensten in een notendop: Webdesign & Ontwikkeling, E-Commerce Oplossingen, Internet Marketing, Digital Brand Identity, Lead generation en alle andere internet projecten op maat.

Laatste projecten


 • QCC Logo & Visitekaartje

  Wij verzorgden een volledig nieuwe uitgewerkte corporate identity uit van het Nederlandse Quality Cable Contractors bedrijf.

  Met een fris nieuw logo, visitekaartjes, envel...

  Ontdek meer

  Smarttechnix Website

  SmartTechnix, een dynamisch & innovatief onderneming dat flexibele en innovatieve oplossingen biedt voor Uw ICT vraagstukken gaf ons de opdracht een professionele, informatieve en...

  Ontdek meer
 • Goedoel.be Website

  Goedoel.be, een liefdadigheidsorganisatie die instaat voor de verbetering van de woon- en leefomstandigheden in Guatemala, zat met ons rond tafel voor een volledige online represen...

  Ontdek meer

  Used Products Facebook Integratie

  Used Products Belgiƫ kwam raad vragen voor een hogere sociale media visibiliteit. Wij zorgden voor de professionele representatie op social media platformen waarbij het aantal soc...

  Ontdek meer


Jouw project laten ontwikkelend door Webdelight? Contacteer ons


We are social: