U bent hier Home Over Ons Onze werkwijze

Onze werkwijze

Stap per stap bereiken wij het resultaat waar onze klanten naar op zoek zijn! En dan nog kunnen wij deze verwachtingen overtreffen...

Door het volgen van een gestructureerde aanpak bij het verzorgen van online projecten garanderen wij een kwalitatief eindresultaat. Door de manier waarop Webdelight een project aanpakt weet u, als klant, perfect wanneer wat zal gebeuren.Verkennend gesprek

Tijdens een eerste verkennend gesprek zitten we constructief samen om te kijken waarbij wij je kunnen begeleiden, bijsturen en adviseren.

Zo hebben wij de mogelijkheid meedenkend te zijn in uw toekomstig internet project.

Aan de hand van doelgerichte vragen schetsen wij de juiste insights van uw verwachting en kunnen wij ook de juiste professionele inbreng geven aan uw bestaand concept. Wij tonen je ook graag enkele referentie projecten ter overtuiging van onze ruime all-round kennis.

Concept & Analyse

Na het verzamelen van de nodige gegevens omtrent uw web project, gaan wij over tot analyse. Deze fase is de belangrijkste fase, de uiteindelijke oplevering wordt in deze stap tot de bodem toe geanalyseerd...

Zo bepalen wij de juiste strategie om het beste rendement te kunnen behalen.

Elk project is maatwerk met een zo hoog mogelijke creatieve inbreng, enkel zo garanderen wij maximaal resultaat!

Indien gewenst wordt er een functionele mock-up opgezet. Deze mock-up schetst een duidelijk beeld omtrent de visuele en structurele samenhang van uw website / webproject.

Creatieve mock-up / Ontwerp

Vertrekkend vanuit onze doortaste analyse en eventuele mock-ups, ontwerpen wij een volledig uitgewerkte grafische omgeving.

Deze grafische omgeving is het bouwplan voor uw toekomstige website, webshop of internetproject.

De juiste kleuren, vormen, foto's en andere grafische elementen worden tot 1 geheel gebracht en vormen de leidraad voor de verdere uitwerking.

Tussentijdse evaluaties geven de nodige ruimte tot bijsturing.

Technische uitwerking

Na goedkeuring van de grafische omgeving starten wij met de functionele ontwikkeling. Wij geven de eerder ontworpen grafische omgeving functionaliteit.

Het eindresultaat is een volledig werkende website, webshop of ... Wij maken gebruik van de ingeburgerde webstandaarden en optimaliseren uw website waar nodig...

Doorheen deze fase heeft u als klant, steeds de mogelijkheid de ontwikkelingen op voet te volgen. Dit biedt het grote voordeel dat bijsturing real-live kan gebeuren.

Afwerking & Test

Voordat we de net opgebouwde website, webshop of internet project lanceren wordt deze uitvoerig getest aan de hand van diverse simulatie-trajecten. Uw project wordt zorgvuldig getest waarbij we tevens letten op het gebruikersgemak van uw toekomstige doelgroep.

Het opgeleverde webproject wordt geoptimaliseerd voor diverse zoekrobots (SEO) en worden ook aangeboden ter indexering. Zo maximaliseren wij de online vindbaarheid van het net opgeleverd internetproject.

Publicatie

Na diverse tests en simulaties, koppelen wij het eindresultaat terug. Enkel na een finale goedkeuring wordt het opgeleverde internet project online geplaats.

Dit is het moment van impact! Uw nieuwe online identiteit is geboren en kan massaal crosmediaal gecomunniceerd worden...

Met de juiste tools monitoren wij zorgvuldig deze impact en kan er op elk ogenblik statistische gegevens worden geraadpleegd...

Zo kunnen eventuele acties / promoties worden geavalueerd volgens bezoekersaantallen.

Opleiding

Nadat het project gepubliceerd is maken wij graag tijd voor een gepaste opleiding. Deze opleiding geeft ons de mogelijkheid tot kennisoverdracht omtrent het gebruikte Content Management Systeem, een systeem voor eenvoudig inhoudelijke aanpassingen te doen.

Bij het opleveren van ons project wordt er een werkbare en eenvoudige handleiding opgesteld die je als referentie altijd kunt gebruiken. Ook voor andere technische vragen kan je bij ons terecht.

Consultaties

Raad, advies en creatieve inbreng is onontbeerlijk, zeker bij online projecten. En dat beseffen wij maar al te goed! Daarom staan wij ook altijd klaar voor onze klanten.

Door onze uitgebreide kennis zijn wij in staat steeds u het juiste advies te verlenen.

Deze fase kan een enorme meerwaarde bieden bij verder uitbouwen van uw online succes...

Contacteer ons hier voor verdere vragen / consultancy of creatieve inbreng.

Heb je verdere vragen, opmerkingen
of wil je gewoon kennis maken met Webdelight?

Contacteer ons

Verdere vragen? Contacteer ons gerust op info@webdelight.be
Bezoek onze contactpagina...


We are social: