U bent hier Home Internet Marketing Lead generation

Verhoog uw online succes met de juiste leads... Trek nieuwe leads aan via uw website

Diverse online technieken zorgen voor nieuwe stappen tot dialoog met nieuwe geïnteresseerde leads...

Lead generation is tegenwoordig één van de meest efficiënte manieren voor de aantrek van nieuwe klanten. Lead generation omvat alle activeiten die gericht zijn op het vinden van nieuwe potentiële klanten, dit gebeurdt steeds vaker via digitale kanalen. Diverse technieken en toepassingsgebieden zorgen voor nieuwe stappen tot dialoog met nieuwe geïnteresseerde leads.Nieuwe leads aantrekken

De online lead generation tools die wij opzetten omvatten de nodige tracking voor verdere analyse waarbij deze nieuwe leads gerangschikt kunnen worden naar waarde, doelgroep en relevantie. In deze fase krijgen de nieuwe leads een 'gezicht' en 'identiteit'.

De juiste toepassing voor de juiste leads


Digitale adressenbestand opbouwen


Emailadressen en/of adressbestanden die worden opgebouwd met de intentie deze te gaan gebruiken voor het versturen van nieuwsbrieven (on- of offline) kunnen grote meerwaarde bieden in het vergroten van uw klantenbestand.

Enkele voordelen van een digitaal adressenbestand:

  • Mogelijkheid om op aanzienlijk korte tijd een leadcampagne te gaan uitrollen voor het bereiken van een grote voorafbepaalde doelgroep.
  • Persoonlijke afhandeling na het verzamelen van de leads.
  • Betere inzichten in wie je leads zijn, voor een directe en efficiente opvolging.
  • Periodieke nieuwsbrieven kunnen traffic naar je corporate website verhogen en uiteindelijk leiden tot nieuwe klanten.

Brochures, kortingcodes, coupons...


Ga je liever je producten of diensten op andere manieren promoten - of biedt een landingspagina net niet de oplossing, dan zijn er tal van andere mogelijkheden in het benaderen van nieuwe leads.

Zo kun je de leads na aanvraag van een brochure, coupon of kortingscode verder persoonlijk gaan benaderen, opvolgen en eventueel wel overtuigen met het juiste one-to-one gesprek.

Acties & dagpromoties


Heeft u ook leuke en onmisbare (dag)acties lopen waarmee je wilt uitpakken? Wil je uw verkoopsbereik verhogen met deze acties? Wil je deze acties graag op de juiste manier in de spotlight zetten?

Dan helpen we je graag verder met het uitwerken van een functionele actiepagina waarbij we alle leads bijhouden voor verdere benadering.

Sociale media aanwezigheid


Gebruik met de nodige creativeit uw Social Media profielen voor meer leads te generen door deze te gaan koppelen met leuke acties, dagpromoties, informatieve call to actions, ...

Met de juiste incentive (stimulans) groeit uw populariteit over social kanalen, wat natuurlijk evolueerd tot grotere naambekendheid en eventueel hogere verkopen.
Contacteer ons


Verhoog nu uw online leads! Contacteer ons


We are social: